Alle cursisten krijgen automatisch na inschrijving een My Babel account. Indien jij hierover geen e-mail hebt ontvangen (en de e-mail is ook niet in je spambox terechtgekomen), kan je het beste een nieuw wachtwoord aanvragen op de website:

• ga naar my.babel.nl,

• klik op “log in,”

• klik op “Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?” Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je jezelf voor de cursus hebt ingeschreven.

Met het nieuwe wachtwoord kan je vervolgens inloggen. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op met de Babel Service Desk.